Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 3 päivän palautusoikeus.

2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1 - 4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Konditoria Malmbergi Oy:n asiakaspalveluun joko sähköpostitse info@konditoriamalmberg.com tai puhelimitse
017-3811438 (ma-pe 7-17, la 7-12)

4. Konditoria Malmberg Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Konditoria Malmberg Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Konditoria Malmberg Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 4 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

- Nouto leipomon myymälästä tai kauppapaikka Hermannin kahvilasta.

- Toimitus kotiin Kuopio, Siilinjärvi, Maaninka aluella. Yli 20 euron toimitukset ilman toimituskuluja, muuten toimitus 7,90 euroa.
  Tilaukset toimitetaan klo 8 - 12. Tilaukseen voi laittaa halutun toimitusajan, mutta Konditoria Malmberg Oy ei takaa että toimitus   tulee juuri toivottuna ajankohtana.

 


3. Maksutavat

 

Verkkopankkimaksut: Paytrail Oy.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 3 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@konditoriamalmberg.com tai puhelimitse numeroon 017-3811438(ma - pe 7.00 - 17.00, la 7-12).

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.


5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään kolmen (3) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  info@konditoriamalmberg.com tai soittamaan 017-3811438.


6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info@konditoriamalmberg.com tai soittamalla 017-3811438. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös konditoriamalmberg.com pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.


7. Yhteystiedot

Konditoria Malmberg Oy
Tervarannantie 17
71730 Kinnulanlahti

puh. 017-3811438

sähköposti: info@konditoriamalmberg.com